Business Gets Social е локално продължение на приключилата през месец януари конференция в областта на корпоративните решения за работа в екип и комуникации - Lotusphere.

Искате да научите защо компаниите, които са поели по пътя на корпоративния социален софтуер са успешни? Искате да се запознаете с предимствата на социалните инструменти и да разберете как можете значително да подобрите бизнес резултатите? Научете как...

Кой трябва да присъства?

Защо да участвате?


Организатор: Партньори:

С медийната подкрепа на:

           


История на LCTY София

Lotusphere е ежегодна конференция за Lotus Software, организирана от IBM. От 1993г, когато се провежда първата по рода си Lotusphere, Орландо, Флорида се превръща освен в място за забавление и в място, където водещи "фигури" са хората, тяхната продуктивност и съвместна работа. Lotusphere се утвърждава като едно от най-престижните събития, което събира както Lotus Software клиенти, партньори, потребители, програмисти и системни инженери, така и всички, които се интересуват и търсят най-доброто от цялостните корпоративни решения за съвместна работа и комуникация.

Lotusphere Comes to You (LCTY) е локално продължение на Lotusphere. LCTY се провежда в над 50 страни по света като България е една от тях. От 2007г. година домакин на събитието е Ай Би Ес България със съдействието на IBM България. Всяка година на конференцията се представят най-новите акценти от Lotus Software, ананосирани на Lotusphere. Програмата обхваща и сесии, изцяло насочени към нуждите на местния бизнес, както и специални лекции, посветени на разработки върху Lotus Domino среда.

Всяка година Lotusphere Comes to You събира българските клиенти, потребители, програмисти и системни инженери на Lotus Software. Конференцията се посещава от много ИТ лидери, мениджъри, анализатори, представители на Академичната общност и журналисти, които искат да се запознаят с алтернатини начини за работа в екип и комуниакция и да се докоснат до една мощна платформа за разработка инадграждане по заявка (On Demand).